Liedjes over autisme

18
1843
views
Lied over autisme

 

Liedjes over autisme

Liedjes over autisme.

Voor de meeste mensen zegt muziek meer dan 1000 woorden. Er zijn verschillende liedjes over autisme gemaakt waarin veel mensen zichzelf of hun naasten herkennen. Op deze pagina zijn deze liedjes te vinden en beluisteren. Oa. de volgende liedjes kun je hier luisteren:

Paul de Leeuw – Voel wat ik voel voor jou (autisme).

Bart Lauwers – Ik wou dat ik kon leven (autisme).

Autisme – Breek de stilte (autisme).

Lieke Derksen – Autisme.

The girl inside – Autisme song.

Jeroen Spapens – Muziekfragment uit de voorstelling F*ck You Rain Man! Auti-show.

Rob de Nijs Autisme – De moeite waard.

Rob de Nijs – Kleine ster.

Rob de Nijs – Yoshi.

Laat ons onderaan bij de reacties weten wat je van deze liedjes vindt en of jij jezelf of je naasten in een van deze liedjes herkend.

Weet jij nog een lied over autisme? zet dit onderaan bij de reacties.

Veel luisterplezier!

 

Welk liedje over autisme is voor jou herkenbaar en wat doet dit met je?

 

18 REACTIES

  1. Nummer van Niels Geuzebroek, speciaal geschreven tijdens SeriousRequest, Thank the Angels. En mijn man, als vader met autisme van twee kinderen met autisme vind Creed met With arms wide open heel ‘mooi’.

  2. Hi, mijn muziek is enkel live te vinden. als ik mijn gitaar speel en daarbij zing. Kom eens naar een voordtelling, F*ck You Rain Man! auti-show. Dan hoor je het én zie je het gewoon voor je eigen ogen gebeuren. ook liedjes en teksten over adHd. …steeds wordt mij gevraagd naar een cd of dvd, maar die hebben we ( nog) niet. bedankt voor je vraag. Ik kijk nog ff rond op jouw blog. naar de linkjes voor de liedjes op JoeToep. Groetjes, Jeroen

Geef een reactie